sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Tuukkalan vesitorni






Tilavuus 800m3
Rakennusvuosi 1977

Tuukkalan vesitorni oli ihan hieno se oli ihan kiva kun se oli sienimallinen. Torni löytyi aika helposti äiti ajoi ihan sattumalta suoraan juurelle.

2 kommenttia:

  1. Toi ei kyl sijaitse Tuukkalassa vaan Kaituenmäellä:) T. Jesse

    VastaaPoista
  2. Kiva nähdä muitakin vesitornibongareita. Itse tykkään myös kiivetä vesitornien huipulle portaita pitkin, jos saan tilaisuuden ja luvan kiivetä.

    Mikkelin vesitorneista ovat yleisölle avoinna Naisvuori ja Kiiskinmäki (jossa sijaitsee observatorio). Kiipesin myös Tuukkalan vesitorniin mutta se oli "sisäpiirin luvalla" tehty tutkimusretki, mistä ei kannata raportoida blogissa.

    Täytyy antaa respektiä Vesilaitoksen henkilökunnalle. Heillä riittää huumorintajua ja suvaitsevaisuutta "hulluja vesitornibongareita" kohtaan. :D

    Hyvänä vinkkinä voin kertoa, että vesitornin ylläpitäjän suvaitsevaisuudella on rajansa. Jatkuva ilkivalta (seiniin piirteleminen, paikkojen rikkominen, roskaaminen, luvaton kiipeily) vesitornin alueella johtaa helposti siihen, että koko alue aidataan. Sen jälkeen torni on harrastajien ulottumattomissa: sitä ei voi koskettaa eikä valokuvata lähietäisyydeltä.

    Niin että muistakaa käyttäytyä siivosti (koko jengi) kun menette bongaamaan. Vesitornien etsiminen, valokuvaaminen ja kiipeäminen on hauska harrastus, jota ei kannata pilata "kusemalla omiin muroihin".

    T: Stargazer -78

    VastaaPoista